Kunstroute 2010

Kunstroute 2010

Ook in 2010 stond de tent weer in de wei voor de deelname aan de Kunstroute van Lochem.
Samen met Gerrie Oplaat, Hermien Koeslag, Nienke Harmsen, Judith Beulink, Peter Goossens en surprise act Myrthe te Lintelo waren het weer fantastische dagen. We mochten verdeeld over 3 dagen 1000 bezoekers verwelkomen en de reacties waren hartverwarmend. Bedankt.

Surprise act
Hi, hier de surprise act van de Kunstroute 2010!
Mijn naam is Myrthe te Lintelo. Ik ben 1e jaars studente aan de AKI ArteZ in Enschede, richting autonome kunst. Ik vind het belangrijk veel te maken en te experimenteren. Een bijkomend talent is dan ook veel te laten sneuvelen. Door kennis te maken met zoveel mogelijk (eigen of bestaande) materialen, technieken en verschillende media ontwikkel ik me steeds verder tot beeldend kunstenaar. Mijn werk in momenteel vooral abstract. Ik bouw mijn beelden op uit verschillende lagen, vaak met alleen een uitgangspunt en zonder aanvankelijk te weten waar ik zal eindigen. Want soms, kan alles opeens helemaal veranderen...

Eerlijk en heerlijk uut Loarne!
Verder konden de bezoekers kennis maken met de streekprodukten van "Eerlijk en heerlijk uut Loarne" gepresenteerd door Kaasboerderij Pasop, Wijngaard De Braoke en Bakker Wijnand.

Schrijnwerker;

werker in fijn hout, maker van fijn kasten en meubelwerk